![]() |
|
|||||||
| Öneriler ve Şikayetler Öneri ve şikayetlerinizin yayınlandığı bölüm |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
arkadaşlar iyi günler forum yönetimine önerim benim gençlik örgütleri adı altında bir bölüm açmaları alt başlım olarak hali hazırda var olan örgütler yazılabilir kollektifler gençlik muhalefeti dev-lis yurtsevercephe gençlik federesyonu vs... konla bilir böylece hem forum daha toplu olur hemde benim gib yazı yazmayı seven arkadaşlra kolaylık olur birde avatar resmimi değitiremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi günler devrimci selamlar...
|
|
|
|
|
| Destan Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Cemo (05-23-2009) |
|
|
#2 |
|
Teknik Çırak
Üye No: 4
Tesekkür: 594
172 Mesajina 279 Tesekkür Aldi |
Forumda daha önceden bahsettiğiniz gibi bölümler açmıştık ancak bazı nedenlerden kaynaklı hepsini tek bölümde topladık, yazılarınızı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başlığı altına asabilirsiniz...
Avatar konusunda ise; güvenlik nedeni ile kapalı olduğundan üyelerimiz direkt olarak kendileri avatar kullanamıyorlar, ancak kullanmak istediğiniz avatarı bize ulaştırırsanız ekleriz...
"İnsanoğlu, bütün insanların özgürlüğünü arzulamak zorunda. Her bireyin özgürlüğü ancak doğanın değişmez yasası gereği parçası olduğu toplumun kollektif özgürlüğüyle mümkün olur..." [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| Cemo Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | MAVI (05-23-2009) |
![]() |
| Anahtar Kelimeler: oneri, yardim |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| Öneri, yardım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |