![]() |
|
|||||||
| Kuralları İhlal Eden Üyeler Kurallarımızı ihlal eden üyelerimizin yasaklanma yada uzaklaştırılmalarının gerekçelerinin yayınlandığı bölüm |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Foruma yeni üye oldum ve iki tane video ekledim.Daha sonra forumdan atıldım.Bana hiçbirşey sorulmadan direk üyeliğim iptal edildi.Hiçbir sebep de gösterilmedi.
Eklediğim videoların birinde filistinli bir kadının çocukları vurmak isteyen israil askerinin önüne geçmesi vardı.Diğer videoda ise sosyalist gençlerin kaçırdıkları bir işveren verdikleri güzel cevaplar vardı.Sanırım filmden alınmış bir sahneydi.Videoların linklerini buraya koyuyorum tekrar.İzleyin değerlendirin.İzlemediğim ve içinde kötü bir şey olan hiç bir videoyu paylaşmam.Bu videoları kendi arşivimden paylaştım.Bu videolarda en ufak kötü içerik yoktur... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
| elchanco Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | isyan_atesi (02-06-2010) |
|
|
#2 |
|
Yönetici
Üye No: 1
Tesekkür: 51
154 Mesajina 223 Tesekkür Aldi |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] isimli dosya da trojan uyari verildigi icin uyeliginiz yasaklanmistir (Dosyanin indigi Hotfile sitesinden kaynakli oldugu anlasilmistir ozur dileriz).Foruma eklenen butun linkler ve dosyalar guvenlik aciisndan kontrol den gecmektedir.Bu durumu anlayis ile karsilayacaginizi umuyorum,size kalici ve guzel paylasimlar dilerim.
"Yalnızca iki sınıf vardır, işçi sınıfı ve burjuvazi, ve her kim bunlardan birinden yana değilse, ötekinden yanadır." "Devrimi Halklar Değil Sınıflar Yapar" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| MAVI Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | isyan_atesi (02-06-2010) |
|
|
#3 |
|
Junior Member
Üye No: 1064
Tesekkür: 0
3 Mesajina 4 Tesekkür Aldi |
önemli değil.peki videoları tekrar yayınlayabilirmiyim..
|
|
|
|
| elchanco Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | isyan_atesi (02-06-2010) |
|
|
#4 |
|
Yönetici
Üye No: 1
Tesekkür: 51
154 Mesajina 223 Tesekkür Aldi |
Tabii,lutfen yayinlamadan once tekrar kontrol ediniz.
"Yalnızca iki sınıf vardır, işçi sınıfı ve burjuvazi, ve her kim bunlardan birinden yana değilse, ötekinden yanadır." "Devrimi Halklar Değil Sınıflar Yapar" [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
| MAVI Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | isyan_atesi (02-06-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| elchanco, isimli, uye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|