![]() |
|
|
#1 |
|
Oyun: Birkaç Kötü Yıl
Yazan: Lahmi Özen, Selma Fındıklı Yöneten: Rüştü Asyalı Yapımcı: Engin Demiral Efektör: Ömer Atilla Ulaş Oynayan Sanatçılar: İdris Kahya: Selçuk Özdoğan Yiğit Ağa: Tayfun Eraslan Durmuş Dede: Fikret Ergin Hasan: Faruk Günoğur Zeyno: Perihan Dönmez Sultan Gelin: Devrim Seher Yakut Çolak Osman: Neşet Erten Kasım Kahya: Ahmet Erkut İlhan Bey: Levent Şenbay Jandarma Başçavuşu: Osman Nuri Ercan 1.Köylü: Buğra Koçtepe 2.Köylü: Ali Çakır 3.Köylü: Ali Hakan Beşer Yapım: Ankara Radyosu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alternatif Link :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
"İşçi sinifi tarihun itici gücidur ve tarihun akişini değişturecek siniftur dedum diye "Halkun öteki kesumi yatup, ense yapacak" demedum. Köylü, memur, genç, öğrenci, sanatkâr, kuçuk esnaf... Hayde herkes tribündeki yerini alsun." Laz Marks [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
Üye No: 1006
Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi |
Link silinmiş
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Admin
Üye No: 5
Tesekkür: 796
266 Mesajina 342 Tesekkür Aldi |
Linkler yenilenmiştir...
"İşçi sinifi tarihun itici gücidur ve tarihun akişini değişturecek siniftur dedum diye "Halkun öteki kesumi yatup, ense yapacak" demedum. Köylü, memur, genç, öğrenci, sanatkâr, kuçuk esnaf... Hayde herkes tribündeki yerini alsun." Laz Marks [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Anahtar Kelimeler: ankara, bir, kac, kotu, radyo tiyatrosu, radyosu, yil |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ankara, bir, kaç, kötü, radyo, radyosu, tiyatrosu, yıl |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|