![]() |
|
|||||||
| Haber Arşivi Güncelliğini yitirmiş haberlerin toplandığı bölüm.. |
|
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Allah-u ekber (techno remix)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Siteye nedense erişilemiyor TOSF tarafından düzenlenen Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonası için hazırlanan tanıtım filmin fon müziği olarak techno müzik eşliğinde getirilen tekbir kullanıldı. soL (HABER MERKEZİ) Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) tarafından düzenlenen Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonası için hazırlanan tanıtım filminde fon müziği olarak techno müzik eşliğinde art arda tekbir getirilen bir cıngıl kullanıldı. Film panoramik bir Ayasofya görüntüsü ve ezan ile açılıyor. Devamı basketbol oynayan gençlere dair görünütülerden oluşan filmin fon müziği ise kalitesiz bir techno müziğin üstüne art arda "Allah-u ekber" denmesinden oluşuyor. Oldukça gülünç olan film, bugün Sabah gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç tarafından gündeme getirildi. Köşe yazısının yayınlanmasından birkaç saat sonra tanıtım filmi TOSF'nin sitesinden kaldırıldı. Şu anda sitede 19 Şubat tarihli Genel Kurul toplantısı sonuçları ve "sitemiz yeni haliyle en kısa sürede hizmete girecektir" ibaresi bulunuyor. TOSF'nin başkanlığını, geçtiğimiz perşembe günü yapılan Genel Kurul toplantısında tekrar başkanlığa seçilen İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ata Özer yapıyor. Ata Özer kimdir? Gülünç tanıtım filminin bir kaza sonucu onay aldığını düşünenler olsa da, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Özer'in sicili, filmin bizzat TOSF Başkanı Özer'den onay almış olma ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. İmam hatip kökenli olan ve Kadir Topbaş'a yakınlığıyla bilinen Ata Özer, 2006 yılında göreve geldiğinde kendisini lüks düşkünü olduğu için eleştirenlere ‘BMW'ye biniyorum doğru, helikoptere de binmem lazım ama ihtiyacım yok' şeklinde yanıt vermişti. Özer ayrıca, kantin mafyasına rant sağlama amacıyla İstanbul’daki devlet okullarında öğrencilere öğlen yemeği verilmesini yasaklayan bir genelge çıkartmıştı. Özer'in en fazla akıllarda kalan icraatı ise liselerde uyuşturucu ile mücadele konusunda geliştirdiği projeydi. Özer'in şahsi fikri olan "uyuşturucu müptelası arı" projesinde düzenli aralıklarla uyuşturucu verilerek uyuşturucu bağımlısı yapılacak arılar kullanılacak, bu arılar öğrencilerin üzerine salarak hangi öğrencinin uyuşturucu taşıyor olduğu tespit edilecekti. Bu şarlatanlığın kendi projesi olduğunu kıvançla anlatan Özer; açıklamasında projenin üzerinde iki buçuk ay boyunca çalışıldığını ifade etmişti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
"İşçi sinifi tarihun itici gücidur ve tarihun akişini değişturecek siniftur dedum diye "Halkun öteki kesumi yatup, ense yapacak" demedum. Köylü, memur, genç, öğrenci, sanatkâr, kuçuk esnaf... Hayde herkes tribündeki yerini alsun." Laz Marks [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
| isyan_atesi Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Asibeto (02-21-2009) |
![]() |
| Anahtar Kelimeler: allahu, basketbol, ekber, fon, hincal, sabah, sampiyona, techno, tosf |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| allahu, basketbol, ekber, fon, remix, techno, tosf, şampiyona |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|